2011: Snyltos bok! Snart är den här, Erik Zackrissons och Andréas Forsblads barnboksdebut. Rikligt illustrerad av Violette Belzer.
Femåriga Hanna nästan sprängs av nyfikenhet när familjen får ett vykort från Snylto, han ska komma och hälsa på! Men vem är den där Snylto egentligen?
Beställ boken på www.smartart.se
2010: Ny upplaga av Pojoviken – en vandring i tid och rum!
Beställ den direkt via vår webbutik! www.smartart.se

2009: Pohjanpitäjänlahti
aikavaellus!
Nu finns den populära boken även på finska. Kontakta Illuster (www.illuster.fi) för mer information.

2009 - Pojo socken fyller 650 år!
Passa på att fira med denna vackra fotobok där den unika Pojoviken, något så ovanligt som en finsk fjord, står i centrum! Här blandas nutid med levande historia och vetenskap. Beställ den direkt via vår webbutik! www.smartart.se

*    *    *

Samarbete med finska IllusterTillsammans med Illuster presenterar Artelligens fotoboken Pojoviken – en vandring i tid och rum. På 240 sidor beskrivs Pojoviken, en unik havsvik i södra Finland. Författaren Lotta Broman har gått runt hela viken, besökt de stora herrgårdarna, intervjuat fiskare, forskare och gårdsägare. Med sin kamera har hon tålmodigt väntat på vitsvanshjortar, tranor och älgar. Resultatet är den här boken som är rikligt illustrerad med vackra fotografier.

Boken finns att köpa från Artelligens och från Illuster (www.illuster.fi). Välkommen med din beställning!

I december 2007 kom skrivgruppen Bokstavsbarnens jubileumsantologi: Tio år av tveksamhet. Med poesi, noveller och foton ger de en träffande bild staden Uppsala.
I september 2006 släpptes den efterlängtade uppföljaren till Kan innehålla spår av nötter och Använd vara bytes ej. Laserskrivarna presenterar stolt: Se upp för dörrarna – den tredje haikuboken i Artelligens serie.

Litet smakprov:


Mitt tapetklister
räcker inte ända upp
häftar fast skiten
dorrar Ett till smakprov:


Stilig mexikan
bjöd upp, sa vackra flicka
sen fick jag sju barnanvand Snabbfakta:
Antar sidor: 108
Format: 100x110mm
Pris för privatkund: 69 kr
notter